رفتن به محتوای اصلی
x

اصول تغذیه و بیوشیمی (ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی بهداشت حرفه‌ای)

نویسندگان:

دکتر غلامرضا عسگری، دکتر محمد باقرنیا، سپیده امینی

ناشر: انتشارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری انتشارات فرهنگ پژوهان دانش 09133709764 

تعداد صفحات: 228                      قطع: وزیری       

نوبت چاپ: اول                           تاریخ چاپ: 1402

مقدمه

باتوجه به اهمیت تغذیه در وضعیت سلامت، آموزش مطالب مربوط به مباحث تغذیه و بیوشیمی به دانشجویان مقطع کارشناسی رشته بهداشت حرفه‌ای ضروری می‌باشد. لذا هدف از طراحی این درسنامه، آموزش مباحث تغذیه و بیوشیمی با بیان شیوا و محتوای قابل فهم به این دانشجویان می‌باشد. درسنامه حاضر، بر اساس جدیدترین منابع موجود در حیطه تغذیه و بیوشیمی تهیه شده است.