بیوفیلم در صنعت غذا (چالش ها و راهکارها)
نویسندگان:
دکتر زهرا اسفندیاری، ارغوان مدنی
ناشر : انتشارات دانشگاه علوم پزشکی با همکاری انتشارات مانی 36683405
تعداد صفحات: 192 قطع کتاب: وزیری
نوبت چاپ: اول تاریخ چاپ: 1402
مقدمه:
بیماریهای غذازاد بخش مهمی از نگرانی های کیفیت، سلامت و ایمنی مواد غذایی را به خود اختصاص می دهند. بنابراین انتظار می رود که علاوه بر توجه به کیفیت مواد غذایی، این محصولات از نظر عدم حضور آلاینده ها نیز کنترل شوند. آلاینده های مواد غذایی به دسته های متفاوتی تقسیم می شوند و در این میان میکروارگانیسم ها دلیل آلوده شدن بخش عمده ای از محصولات غذایی به شمار می روند.