درسنامه جراحی زنان و مامایی ویژه دانشجویان رشته پزشکی عمومی

نویسندگان:

دکتر مينو موحدي، دكتر عطا اله قهيري، دكتر فردوس محرابيان، دكتر زهرا شهشهان، دكتر تاج السادات علامه، دكتر آذر دانش، دكتر فرحناز مردانيان، دكتر زهرا علامه، دكتر فريبا بهنام فر، دكتر الهام نقشينه، دكتر صفورا روح الامين، دكتر الهه زارعان، دكتر مريم حاج هاشمي، دكتر مريم هاشمي، دكتر هتاو قاسمي تهراني، دكتر فهيمه ثابت، دكتر فريناز فرهبد، دكتر ليلا موسوي سرشت، دكتر اعظم ظفربخش، دكتر سميه خانجاني، دكتر طاهره خليلي، دكتر مريم دهقان، دكتر شمين قبادي، دكتر شادي زمانسرايي، دكتر سمانه سرائيان

ناشر : انتشارات دانشگاه علوم پزشکی با همکاری انتشارات مانی 36683405

تعداد صفحات: 438             قطع کتاب: رحلی

نوبت چاپ: اول                  تاریخ چاپ: 1402

مقدمه:

با توجه به پیشرفت های تیم پزشکی بس و به روز شدن بسیاری از اطلاعات در این راستا، از سویی نیاز به داشتن فرصت کافی برای مطالعه منابع به روز و علمی در دنیای پرهیاهوی امروز و از طرف دیگر معرفی دانشجویان پزشکی به دوره بالینی با هدف آشنایی با مهم ترین مسایل مرتبط با بالین بیماران، از تشخیص و عوامل خطر با برخورد بالینی، درمان و پیگیری بر اساس معتبرترین گایدلاین های جهانی، در این کتاب با کمک اعضای هیات علمی زنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بر آن شدیم با تکیه بر آخرین رفرانس های مطرح شده وزارت بهداشت برای آموزش پزشکی، که به تازگی به کتب بکمن 2019 تغییر یافته و خود بر اساس آخرین دستورالعمل مرجع پر اعتبار ACOG می باشد و با کمک از سایر رفرانس های بخش زنان و مامایی از جمله ویلیامز، نواک، اپتودیت و ...با بیانی شیوا اقدام به طراحی درسنامه ای برای دانشجویان دوره زنان بنماییم.باشد تا در آموزش بهتر و تفهیم ساده تر مسائل مرتبط با بیماریهای این بخش ماژور و پر اهمیت، در آینده شغلی ایشان قدمی کوچک برداشته باشیم.