مدیریت طب تسکینی در بیمارستان

نویسندگان:

عسل نیارئیس، دکتر علیرضا جباری، دکتر کریم سهرابی

ناشر : انتشارات دانشگاه علوم پزشکی با همکاری انتشارات فرهنگ پژوهان دانش 09133709764

تعداد صفحات: 300             قطع کتاب: وزیری

نوبت چاپ: اول                  تاریخ چاپ: 1402

پیشگفتار

آیا تا به حال با بیماران و خانواده‌های دردمند و سرگردان در بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و مطب‌ها سر و کار داشته‌اید؟ چقدر با مشکلات بیماران دارای شرایط مزمن، بیماران سخت درمان، سالمندان و سایر بیماران دارای بیماری جدی آشنا هستید؟ با مشکلات خانواده و اطرافیان این بیماران چطور؟ به نظر شما نظام‌های سلامت امروزی در ارائه مراقبت از این بیماران موفق بوده‌اند؟ آیا تمامی نیازهای آن‌ها مورد توجه قرار گرفته است؟ آیا نظام سلامت درمان‌محور می‌تواند تمامی نیازهای بیماران و خانواده‌هایشان را برطرف کند؟ آیا هنگام ارائه مراقبت درمانی، کیفیت زندگی و آسایش بیمارن و اطرافیان آن‌ها را مد نظر قرار می‌دهیم؟ به نیازهای روانی، معنوی، مالی و سایر نیازهای بیماران در کدام قسمت نظام سلامت پاسخ داده می‌شود؟ تا چه حد خواسته‌ها و ترجیحات خود بیماران در ارائه خدمت مورد توجه قرار می‌گیرد؟ چگونه می‌توانیم درد و رنج بیماران را به حداقل برسانیم؟ آیا الان وقت آن نیست که رویکرد خود را به مراقبت از بیماران تعدیل نموده و در کنار درمان، برای سایر نیازهای افراد نیز برنامه داشته باشیم؟